Med Kameran Som Tröst. Det passade bra.

Jag avråder mina trogna läsare härmed att göra reklam för min blogg! Jag är för cool och alldeles för viktig för att skrivas upp på Msn eller Bilddagboken. Det får spridas från person till person, tänk vad allt blir häftigt då. Fyrverkerier,....

Det här lovet har varit ganska konstigt tycker jag. Det känns som om jag bara har sovit och inte gjort någonting. Men, det är väl trevligt att sova också. Jag har haft en hel tid ensam och har därför kunnat spela ganska mycket gitarr, och det är ju väldigt trevligt det med. Och här hörni: En kväll tog jag faktiskt pappas systemkamera och ljusmätare och gick ut, i det härliga vädret, och tog lite bilder. Det är härligt vad med saker man kan göra när det är fint väder, och visst är det härligt att gå ute när det är jättevackert på himmelen men fortfarande kallt, så att man måste ta på sig en halsduk? Jag måste ha sett väldigt härlig ut, med kameran runt halsen och en,...rutig halsduk!

Ruben

Jag fick en delikat fråga när jag skulle fylla i mina uppgifter på den här fina sidan: Saker som irriterar dig mest. Och då tänkte jag att jag kunde skriva det här istället =D

1. Folk som skriver Älsk istället för "Jag älskar dig" - Om du verkligen älskar någon, skriv det då för helvete, ingen dum jävla förkortning som bara tillför en raffinerad ytlighet till förhållandet.

2. Att vissa kallar Post-rock för Emo.

3. Om man inte dricker sprit är man inte med - Vad hände egentligen med sunt förnuft? Jag vill inte vakna i nån jävels armhåla klockan 4 på natten och lufsa hem trött, förstörd och gnällig, bara för att jag kolkade i mig lite för mycket sprit. Drick med måtta, kamrater!

4. Att jag irriterar mig på de fyra ovanstående faktum.

Hej!

Jag vet, jag är en sell-out. Men jag säger bara en sak: Din mamma är en sell-out! Och de andra säger: Godspeed You! Black Emperor. Så jag slår till.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0